Uw mening

Wanneer u zich als bezoeker van Almelo Nieuws
geroepen voelt, ook uw mening aan het grote publiek
kenbaar te willen maken, kunt u dat serieus of met
een "knipoog" kwijt op Almelo Nieuws.
Reageren op andere artikelen mag ook.
Mail daarvoor naar de
redactie.

Plaatsing  
 
08-08-2015  

De Profronde nadert

 

ALMELO – ‘Mooier papier, glanzende, trendy cover, meer verhalen, columns en reportages’, zo wordt dit jaar het jongste magazine van de Profronde Almelo op vrijdag 28 augustus aangekondigd. Alsof het Profronde magazine in voorgaande jaren maar een flutblaadje was. Niets is minder waar want de opeenvolgende besturen van Profronde Almelo maakten gedurende de 33 jaar voortdurend verbeterslagen en het was al lang niet meer een krantenbijlage of zelfs een ‘reclameblaadje’ zoals het huidige bestuur onder voorzitterschap van ex- wethouder Reinier van Broekhoven dit in haar persbericht laat duiden. ‘Het nieuwe Profronde magazine krijgt een uitstraling die past bij het evenement’, vindt voorzitter Reinier van Broekhoven, die de aanzet gaf tot de verbeteringen.
Vooral dat laatste deel in deze zin is borstklopperij die zijn weerga niet kent want de laatste jaren is het binnenhalen van toprenners juist tanende en de publiciteit over de randactiviteiten van het evenement onevenredig gegroeid. Neem daarbij de steeds strengere veiligheidseisen die de gemeente eist en er kunnen vraagtekens voor de toekomst gezet worden ten aanzien van de Profronde.
Almeloërs laten zich graag verrassen door meer Aandagt voor een meer hoogwaardige kwalitatieve deelnemerslijst want daar gaat het in eerste instantie om bij dit rondje door het centrum en dat voortdurend vernieuwende magazine is weliswaar mooi, maar van veel minder belang.

D’r schier oetzeen geet nich deeper as ‘t vel.

'Fijnslijper'

PS
Als ik gewoon in alle bochten mag staan, kom ik ook!

Archief
Terug naar vorige pagina