Uw mening

Wanneer u zich als bezoeker van Almelo Nieuws
geroepen voelt, ook uw mening aan het grote publiek
kenbaar te willen maken, kunt u dat serieus of met
een "knipoog" kwijt op Almelo Nieuws.
Reageren op andere artikelen mag ook.
Mail daarvoor naar de
redactie.

Plaatsing  
 
17-10-2013  

Tranen om sluiting sauna Preston Palace

 

Met verbazing en grote teleurstelling hebben wij kennisgenomen van het besluit van de directie van Preston Palace om de sauna te sluiten. Wij als Almeloërs moeten steeds buiten Almelo ons sauna vertier zoeken. Preston Palace gaf / geeft voor een aantrekkelijke prijs een prima saunabeleving. Vaak vroegen wij ons af hoe het kan dat wij voor zo weinig geld zoveel saunaplezier kan beleven. Nu sluiten? Kan het niet anders? Prijs kan best omhoog. Korting kan best wat minder. De saunabeleving in Preston Palace is een echte beleving. Natuurlijk, uitwassen (misbruik) moet je uitbannen.
Wij blijven graag genieten. Helaas het besluit is door de directie van Preston Palace genomen. Graag zouden wij hier alsnog met de directie over praten. Een mooie sauna als die van Preston Palace die in de race is als” Beste zwembad van Nederland” willen wij graag voor Almelo behouden.

Meta Meijer
Metje Kuiper

Sauna bezoekers.

Reactie: 04-11-2013
De sauna is zo mooi er is geen mooiere sauna dan preston. Laat het open blijven dat zullen velen met mij eens zijn. Ik ga er met plezier heen.
Gerda

Archief
Terug naar vorige pagina