Uw mening

Wanneer u zich als bezoeker van Almelo Nieuws
geroepen voelt, ook uw mening aan het grote publiek
kenbaar te willen maken, kunt u dat serieus of met
een "knipoog" kwijt op Almelo Nieuws.
Reageren op andere artikelen mag ook.
Mail daarvoor naar de
redactie.

Plaatsing  
 
03-08-2012  

De kwalijke praktijken van de PVV

 

Na de website ‘Meldpunt Midden en Oost Europeanen’ en ‘watkostmassaimmigratie’ opnieuw een website van de PVV met een kwalijk luchtje. Dit keer gaat het over ‘stopdeeuropesezakkenvullers’. Op de website een ‘riedel’ aan voorbeelden die volgens de PVV als zakkenvullers kunnen worden beschouwd. In feite verdienen de functionarissen een salaris zoals dat in de Europese afspraken is vastgelegd. Volgens Nederlandse begrippen aan de hoge kant maar elders in Europa ligt dat beduidend hoger. Die afspraken zijn gemaakt in de tijd dat Wilders nog prominent VVD’er was en dat destijds ook gewoon steunde. Wat dat betreft heeft Wilders een dubbele moraal.
De PVV blinkt bovendien niet uit wat democratisch gehalte betreft, maar het kent meer een kadaverdiscipline om de ‘grote leider’ onder alle omstandigheden kritiekloos te volgen. De ‘club zonder leden en zonder stemrecht’ geeft bovendien geen inzicht in haar financiën. Wie dus achter de financiering zit is gissen!
Welke belangen hebben de geldschieters?
Historisch gezien is dat in de jaren ’30 in ons buurland ook al eens geschied en de gevolgen daarvan weet iedereen.

Terug naar de nieuwste website. Het is bij de PVV gebruikelijk dat je niet zomaar even een mailtje via de website kunt sturen. Even laten weten hoe men over deze actie denkt is dus onmogelijk. Dat kan alleen via de officiële kanalen van het parlement maar niet via de actiesite.
U wordt uitgenodigd de beweringen over de zakkenvullers bij het Europese parlement te steunen. Daarvoor staat een blokje vermeld met de tekst, U KUNT HIER STEMMEN.
Normaal gesproken kom je dan op een nieuwe pagina waar je je stem kunt uitbrengen. Niet bij de PVV dus. Aanklikken van het blokje betekent voor de ‘grote leider’ dat je zijn actie steunt! Onmiddellijk verschijnt een blokje met de tekst, BEDANKT VOOR JE STEM
Niet dus, zeker niet in mijn geval en vast en zeker ook niet voor een aantal anderen die nieuwsgierig op het blokje hebben gedrukt.
De lijst met steunverklaringen die de ‘grote leider’ aan wil bieden in het parlement is dus onbetrouwbaar en kan zo de prullenbak in!

‘Fijnslijper’

 

Archief
Terug naar vorige pagina