De laatste nieuwsberichten via NIEUWSSPION


Plaatsing  
 
26-02-2018  

Ontvoerde baby gevonden in Bad Bentheim (D)

 

EERSEL/BAD BENTHEIM – Baby Hannah die vanmorgen werd ontvoerd in het Brabantse Eersel is terecht. Haar biologische ouders, verdacht van de ontvoering,  werden na een tip op een vakantiepark bij het Duitse Bad Bentheim ontdekt. De baby maakt het goed.
De biologische ouders werden eind vorig jaar uit de ouderlijke macht ontzet vanwege vastgestelde mishandelingen zoals ribbreuken, gebroken enkel en blauwe plekken. Dit werd door hen altijd ontkent. Baby Hannah werd na de uitspraak bij pleegouders ondergebracht door Jeugdzorg. De biologische ouders behielden contact onder toezicht en pleegden vanmorgen in een wanhoopsdaad de ontvoering door de maxi cosi met daarin de baby uit handen te trekken van de verzorgster die net een supermarkt verliet.
Momenteel verleent Duitsland zorg en zitten de biologische ouders in hechtenis. Nederland heeft verzocht om de aanhouding die door de Duitse politie werd uitgevoerd. Nederland zal verzoeken om uitlevering. Voor de ontvoering werd een Europees Amber Alert uitgezet.

Archief
Terug naar vorige pagina