De laatste nieuwsberichten via NIEUWSSPION


Plaatsing  
 
29-12-2016  

Omega Wellness in handen Thermen Bussloo

 

SOESTERBERG – Omega Wellness Soesterberg is overgenomen door Wellnessresort Thermen Bussloo van de familie Dolman. De overname betekent zekerheid voor het personeel, zegt woordvoerder Fabian Dolman in De Stentor. Het nog nieuwe saunacomplex in Soesterberg kwam in de problemen met de gemeente over een gronddeal nadat het eerder onder de naam Sauna Soesterberg moest wijken voor de aanleg van een wildviaduct. De nieuwe ondernemers konden de aanloopverliezen niet bolwerken en even leek oud- eigenaar Zieleman de reddende engel maar uiteindelijk knapte die deal vanwege de problemen met de gemeente.
Koper Dolman gaat het vrij nieuwe Omega Wellness onder handen nemen met o.a. investeringen in de horecapoot van straks Thermen Soesterberg zoals de nieuwe naam gaat luiden. Ook wordt het bedrijf gerestyled. Tijdens de werkzaamheden blijft Omega Wellness wel open en Dolman verwacht een groei van het aantal personeelsleden van nu 60 naar boven de 100 aan het aan de Frits Koolhovenweg  in Soesterberg gelegen Wellnesscenter.
Voor investeerder Dolman is de overname een eerste stap in het uitbreiden van het aantal wellnesscentra. Na Thermen Bussloo en de overname van Omega Wellness Soesterberg, heeft de familie ook vergevorderde plannen voor een Wellnessresort in de regio Nijmegen.

Omega Welness Soesterberg is een ontwerp van BBA Architecten Alblasserdam.

Archief
Terug naar vorige pagina