08-08-2008

Heracles Almelo speelt gelijk

Heracles Almelo heeft het trainingskamp in Billerbeck afgesloten met een oefenduel tegen FC Skoda Xanthi. Op het veld van TVO in Beckum bleef het  0-0. De ploeg van Gert Heerkes speelde geconcentreerd en stond met name in defensief opzicht als een huis. Heracles Almelo verdiende op basis van de tweede helft een doelpunt maar dat zou uiteindelijk niet vallen. Ook de laatste twee mogelijkheden werden niet benut. Een schot van Everton Ramos da Silva ging net naast en twee minuten voor tijd bracht Lukas Bajer Bas Dost nog in stelling. De aanvaller wist ook dit keer het net niet te vinden. Gert Heerkes sprak na afloop van een mooie wedstrijd: “Het niveau was erg goed en we hebben weinig weggegeven. Het was voor ons een mooie test om te kijken hoe het geraamte van het elftal zou staan en daarover ben ik zeer tevreden.”