23-07-2011

Heracles Almelo gelijk tegen Ankaragücü

TUBBERGEN - Het oefenduel tussen Heracles Almelo en het Turkse Ankaragücü op het veld van TVC’28 is zaterdagavond in 2-2 geëindigd.
Heracles Almelo begon voortvarend en Everton zette de Almeloërs al in de eerste minuut op voorsprong. Die achterstand werd echter binnen tien minuten omgedraaid in een voorsprong door Keles en Sahin. Het was Quansah die de Almeloërs nog voor de rust langszij bracht en de eindstand bepaalde.
Coach Peter Bosz begon met nieuwkomers Van Mieghem voorin op links en Duarte op het midden voor de geblesseerde Overtoom. De achterste linie bestond uit de vaste keuzes Looms, vd Linden, Maertens en Breukers.
Na de thee waren de Almeloërs wel heersend maar tot doelpunten kwam het niet meer en werden aan weerskanten goede kansen gemist.

Heracles-Ankaragucu: 2-2
(2-2).
1. Everton 1-0, 9. Ergin Keles 1-1, 10 Turgut Sahin 1-2, 45. Quansah 2-2.
Geel: Deljan Kelhar en José Augusto Sardon
Heracles: Pasveer, Looms (81. Jallo), vd Linden, Maertens, Breukers (75. ter Horst), Vejinovic, Duarte (81. Bruns), Quansah (75. Rienstra) Van Mieghem (45. Pedro), Everton, Douglas (75. Almubaraki).
Ankaragücü: Serdar Kulbilge, Ugur Ucar, Jan Rajnoch, Dejan Kelhar, Ishak Dogan, Theo Lewis, Adem Kocak, Kagan Söylemezgiller, Turgut Sahin, Tonia Tisdell en Ergin Keles.
Wisselspelers: Ediz Bahtiyaroglu, Umut Sözen, José Augusto Sardon, Aydin Toscali, Ilhan Parlak, Robert Vittek, Güven Varoll en Santiago Vizio.

Coach Peter Bosz kon geen beroep doen op: Mike te Wierik (enkel), Leon van Dijk (lies), Samuel Armenteros (bovenbeen), Glynor Plet (hamstring) en Willie Overtoom (meniscus).
Heracles speelt vrijdag of zaterdag nog een oefenduel tegen een nog onbekende tegenstander. De beloften spelen zaterdagmiddag in ieder geval tegen het tweede team van Schalke'04.

Kijk naar de foto's op de website van Ankaragücü en hier naar de foto's van harry Broeze.