Sportberichten


Plaatsing  
 
15-07-2011  

FC Twente wijkt uit naar Gelredome

 

ENSCHEDE - FC Twente wijkt voor de Champions League wedstrijd tegen het Roemeense FC Vaslui op 26 juli a.s. uit naar het Gelredome in Arnhem. Voorlopig kan van het eigen stadion geen gebruik worden gemaakt i.v.m. het justitiële onderzoek naar het instorten van het dak van de Grolsch Veste. In 2008 week FC Twente ook al eens uit naar het Gelredome voor een wedstrijd tegen Arsenal. Het Gelredome heeft een capaciteit van 34.000 toeschouwers.

FC Twente verloor de oefenwedstrijd uit tegen Standard Luik met 3-0. Op het eind van de wedstrijd moest de Belgische oproerpolitie ingrijpen toen rellen ontstonden tussen supporters van beide clubs.
Trainer Co Adriaanse was ondanks de nederlaag niet onder de indruk van Standard Luik. ‘Als je niet aanwezig bent geweest bij deze wedstrijd denk je op basis van de uitslag dat we zijn weggespeeld, maar dat was absoluut niet het geval. Wij speelden met een schaduwteam. Dan mag je verwachten dat je door een eerste team van Standard wordt weggespeeld, maar zeker voor rust was daar geen sprake van. Ik vond de spelopvatting van Standard dramatisch, en dat terwijl ze voor eigen publiek speelden. De tweede helft was, zeker na de snelle 2-0 en 3-0, wel matig van onze kant.’

Archief
Terug naar vorige pagina