Sportberichten


Plaatsing  
 
30-06-2011  

Rabobank verlengt sponsoring AWV De Zwaluwen

 

ALMELO - De Almelose Wielervereniging AWV De Zwaluwen en Rabobank Noord Twente gaan opnieuw de samenwerking aan voor de komende jaren. Vorige week werd het bestaande contract van Rabobank Noord Twente met de wielervereniging verlengd.
Al meer dan tien jaar sponsort de Rabobank de wielervereniging uit Almelo. De wielersport is een pijler uit het sponsorbeleid van de Rabobank. Peter Franke, penningmeester van de vereniging, vertelt: “De Rabobank draagt de wielersport een warm hart toe. Door de betrokkenheid van de Rabobank bij onze club zijn wij als vereniging beter in staat om randvoorwaarden te creëren, zoals het parcours en de juiste begeleiding, zodat de wielrenners zich onder optimale omstandigheden kunnen ontplooien.”

Wielerclinic speciaal voor klanten van de Rabobank
Speciaal voor klanten van de Rabobank organiseren beide partijen samen een wielerclinic op zaterdag 27 augustus 2011. Er wordt aandacht besteed aan alle facetten van het wielrennen, zoals techniek, onderhoud, voeding, remmen en schakelen. Ook ex-wielerprof Rob Harmeling zal deze dag aanwezig zijn! Aanmelden kan via rabobank.nl/noordtwente. Geef u snel op! Dit kan tot uiterlijk 10 juli 2011. Er is een maximum aantal plaatsen beschikbaar en Rabobankleden genieten voorrang. 

Archief
Terug naar vorige pagina