Sportberichten


Plaatsing  
 
26-05-2011  

Onderwaterhockeyers Galathea-Piranha kampioen

 

ZEIST - De onderwaterhockeyers van Galathea-Piranha uit Almelo zijn er onlangs in geslaagd om het kampioenschap in de tweede klasse van de NOB binnen te halen.
In het KNVB-zwembad te Zeist moesten twee wedstrijden worden gespeeld en deze moesten beide gewonnen worden om zich kampioen te kunnen noemen.
De eerste wedstrijd tegen OSC Dordrecht werd met 3-0 gewonnen en de tweede tegen GOV 3 leverde zelfs een 19-0 overwinning op.
Door deze twee overtuigende zeges werd het team van Galathea-Piranha de terechte kampioen van de tweede klasse en wist men te promoveren naar de eerste klasse.
Dit is een zeer knappe prestatie, want het huidige team speelt in deze samenstelling nog maar een jaar samen.
Wat goed is komt snel en dit team kan nog groeien. Men verwacht volgend seizoen in de middenmoot van de eerste klasse te kunnen meedraaien.
Door dit fantastische kampioenschap en de bijbehorende promotie is er ruimte voor een tweede team dat in de tweede klasse moet gaan spelen. Men is dan ook op zoek naar enthousiaste nieuwe leden voor dit tweede team. Een ieder die belangstelling heeft is van harte welkom om een keer vrijblijvend een training bij te wonen op de woensdagavond in het Sportpark te Almelo. Daar kan men kennismaken met deze nog vrij onbekende sport en krijgt men uitleg van de kampioenen die maar al te graag hun enthousiasme voor deze mooie sport over willen brengen.
Voor nadere informatie kan men contact opnemen met Jan Willem Frikke, tel. 06 54966026.
Ook kan men de vereniging mailen: owh@galathea.nl

Tekst:
Anne-Jan Teunis

Archief
Terug naar vorige pagina