Sportberichten


Plaatsing  
 
24-05-2011  

Valt het doek voor topvolley in Twente?

 

OLDENZAAL – De stichting Topteam Pollux Twente is er niet in geslaagd een opvolger te vinden voor hoofdsponsor Heutink en dreigt er een einde te komen aan 20 jaar topvolleybal in Twente.
Onlangs liepen de dames ook al hun 6e landstitel mis door in de Play Off strijd tegen VC Weert het onderspit te delven. Eindigde daarmee het seizoen in een deceptie na gisteravond lijkt de rol voor topvolleybal in Twente helemaal over omdat het stichtingsbestuur heeft aangekondigd het team niet meer in te schrijven voor de nieuwe competitie.
Een jaar heeft de stichting gezocht naar een opvolger van hoofdsponsor Heutink maar is daar niet in geslaagd. De ambities van FC Twente om een omnivereniging voor topsport te worden bleken onvoldoende draagkracht te hebben en ook overleg met de gemeente Almelo vanwege de aanwezigheid van de Twentse topsporthal met allure IISPA bleek geen optie te zijn.
In een begroting van 2 euroton moet een gat van 50.000 euro worden gedicht anders is het definitief over met topvolley in Twente. De speelsters zijn gisteravond tijdens de voorbereidende training op het nieuwe seizoen door het stichtingsbestuur bijgepraat en reageerden onthutst. Aanvoerder Marlou Sommer: “Ik kan het nog niet geloven.”
Alleen het Twentse bedrijfsleven kan nog uitkomst bieden. De tijd dringt want 1 juni a.s. is het echt over en uit!

Klik hier
voor de lijst met sponsoren die wel iets zien in Topvolley in Twente.

Archief
Terug naar vorige pagina