Sportberichten


Plaatsing  
 
13-05-2011  

Topsporters welkom op Cruyff College voorlichting

 

ENSCHEDE - Maandag 23 mei a.s. van 19.00 tot 21.00 uur organiseert het Johan Cruyff College Enschede een voorlichtingsavond voor topsporters die een mbo-opleiding willen volgen. De voorlichting vindt plaats op de leslocatie in De Grolsch Veste in Enschede.
Tijdens de avond wordt uitgelegd wat Johan Cruyff College is, wat de gestelde eisen zijn en vooral wat de toegevoegde waarde is voor de topsportende student. En natuurlijk wordt het aanbod opleidingen besproken:

* Medewerker Marketing, Communicatie en
Evenementenorganisatie - sport niveau 4
(ook versneld te volgen voor havisten en vwo’ers)
* Commercieel medewerker - sport niveau 3
* Sport- en bewegingscoördinator - niveau 4 (nieuw)
* Sport- en bewegingsleider - niveau 3 (nieuw)

Belangstellenden kunnen zich via
jcc@rocvantwente.nl  aanmelden voor de voorlichtingsavond. Ouders/verzorgers en/of trainers/coaches zijn ook van harte uitgenodigd. Meer informatie op www.rocvantwente.nl/jcc  

Johan Cruijff vindt het belangrijk dat talentvolle sporters hun sport kunnen combineren met een opleiding. Het ROC van Twente, waar het Johan Cruyff College Enschede onderdeel van uitmaakt, ondersteunt dat ten volle. In het studieprogramma wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de trainingstijden en wedstrijden van de topsporter. Ook tijdens (buitenlandse) trainingskampen kan de opleiding worden voortgezet met behulp van internet.

Archief
Terug naar vorige pagina