Sportberichten


Plaatsing  
 
07-05-2011  

SVZW naar de Topklasse

 

WIERDEN – Bij de sportvereniging Zwaluwen in Wierden is het dit weekend dubbelfeest. Het eerste team werd kampioen in de uitwedstrijd tegen WHC en het tweede team behaalde eveneens de titel. Reden voor een flink instuiffeest zaterdagavond in de kantine.

Bussen vol supporters volgden het eerste elftal naar Wezep waar SVZW de voorsprong van 4 punten tegen de directe concurrent moest zien te verdedigen.
Ondanks een verbeten inzet van WHC wisten de Wierdenaren het eigen doel schoon te houden, maar kwamen zelf ook niet tot scoren. Het verdiende puntje zorgde wel voor het kampioenschap en promotie naar de Topklasse. In twee jaar tijd maakte de ‘manschaft’ van trainer Peter Wesselink – die niet kon beschikken over de geschorste Machiel van Keulen – zo de stap van de eerste klasse naar de Topklasse in het zaterdagvoetbal.
Concurrent WHC kan dat alsnog bereiken via de nacompetitie.

Opstelling W.H.C.:
Arjan Verhoef, Adi Draganovic, Melchior Schoenmakers, Hein Daalmeijer, Tanju Sahin, Jason Huisman, Remon de Vries, William Potkamp, Sonny Bosz , Jolf Stel en Denis Mahmudov
Wissels: Herre Huberts, Henk Baum, Sander Meissner Remco van der Weg. Bas Bloemen is geblesseerd
Opstelling SVZW:
Michel Achterhoek, Rob Meijerink, Marnix Smit, Niels ten Hoeve, Nick de Graaf, Omar Kavak, Jon Mulderije, Dewi Pierik, Ton Prumers, Marco Parnela, Gert Jan Tamerus
Wissels: Jarno Beltman, Martijn Maris, Nick Bennink, Stef Lambrink, Chris Elfrink, Rob Altink, Roy Willemsen

Video en fotoreportage

Fotoreportage (1 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina