Sportberichten


Plaatsing  
 
30-04-2011  

Kampioenschappen KOSC veroorzaken onmin


De kampioenswedstrijd moet zondag 1 mei nog gespeeld worden, maar volgens de website van KOSC is dat kampioenschap zo zeker als 1+1=2
 

OOTMARSUM – De spelers en staf van het tweede elftal van het Ootmarsumse KOSC zijn boos op het bestuur. Het team kan zondag kampioen worden net zoals het eerste team. Toch mogen zij dat bij het behalen van beide titels niet samen vieren terwijl wel gedurende het seizoen veel spelers van het tweede invielen en als reserve meegingen met het eerste team.
Bij het behalen van een kampioenschap in de 4e klasse B door het eerste team, wordt dat gevierd met een tocht op een platte wagen door Ootmarsum en een presentatie op het bordes van het oude stadhuis. Daar mogen de reserves dus niet aan deelnemen.
Voor hen komt voorzitter Vincent Maaswinkel langs met een bloemetje en zijn fotocamera om het mogelijke kampioenschap van het 2e team in en tegen LSV in Lonneker op zondagmorgen vast te leggen. Het eerste team speelt ’s middags thuis tegen De Tukkers uit Albergen.
De spelers van het tweede vieren het mogelijke kampioenschap nu bij café Rouwers en mijden het mogelijk ‘feestgedruis’ rondom het eerste team. Of zij overigens de volgende competitie bereid zijn om het eerste team bij blessures en schorsingen uit de brand te helpen, is nog onbekend maar van harte zal dat wel niet meer gaan.

Archief
Terug naar vorige pagina