Sportberichten


Plaatsing  
 
25-04-2011  

Concours Hippique St. Hubertus – THC Almelo

 

ALMELO - Rob Schipper bleef maandag met Cnut in de klasse Z van het concours hippique van St. Hubertus op de terreinen van het Twents Hippisch Centrum in Almelo Peter Olthof met Zarou voor. Schipper had 24,48 seconde nodig voor de tweede fase van de rubriek, Olthof finishte na 25,30 seconde. Het duo was te sterk voor Annelies Vorsselmans met Eurocommerce Dubai en Eurocommerce Capetown en nummer vijf Sander Geerink.

In de klasse ZZ was Susan Bevelsborg met Aramis de enige die net als winnares Maaike Koopmans met Soraya foutloos bleef in beide delen van de wedstrijd. Ze was echter wel bijna tien seconden langzamer. Eric ten Cate pakte met Vhamanta en Vera Lynn de derde en vierde plaats. Niels Mulder werd met Pruso vijfde.

Good-old Hans Brugman was op de plek waar zijn carrière ooit begon, met Arezzo te sterk voor de complete concurrentie in de eerste groep van de klasse M. Janet Holmberg werd op 0,45 seconde tweede met Cloe, Eric ten Cate volgde als derde met Zazoe. Linda Klaassen was met Zenna de sterkste in groep 2 en klopte daarin Pia Brinkman met Zillah en Judith Vetker met Beagle.

In de spannende eerste groep van de klasse L haalde Bas van den Burg de eerste prijs af met Zowie. Judith Vetker werd met Beaumont tweede en met Beagle derde. Peter Olthof zette met Beaudet groep 2 naar zijn hand. Albert Koobs met Ravage en Gijs Mosman met Aline waren zijn naaste belagers.

Martin Verschoor en Polandro kregen van de foutloze combinaties in de klasse B de hoogste waardering. In groep 1 bleven ze met 53,0 punten Linda Klaassen met Bajoutie (52,5) en Resy Hudepohl met Zeppelin (50,0) voor. Tess Oude Veldhuis verzekerde zich met Born to Wild van de eerste plaats in groep 2 (49,5) en was daarmee Henk Vreman met Piecke (48,0) en Dize Roeleveld met Meyboom's Kostalany (43,5) de baas.

Bron: HippischTwente.nl

Foto-impressie: Jan Bril
(Klik hier voor alle foto's)

Fotoreportage (50 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina