Sportberichten


Plaatsing  
 
23-04-2011  

Melvin Platje in gesprek met Heracles

 

VOLENDAM – Melvin Platje (1998) van FC Volendam heeft tegen RTV Noord Holland gezegd dat hij in gesprek is met Heracles Almelo. De in Naarden geboren voetballer maakte naam als superinvaller in het seizoen 2008/2009 waarin hij bij invalbeurten steevast tot scoren kwam. Platje scoorde in 98 wedstrijden 45 keer voor de Volendammers.
Hij speelde voor zijn overgang naar Volendam eerst in de jeugd van SDO Bussum, SV Huizen en FC Omniworld. Hij maakte zijn debuut in de hoofdmacht op 24 augustus 2006, in de met 2-2 gelijkgespeelde thuiswedstrijd tegen FC Zwolle, waar hij na 68 minuten inviel voor Jack Tuyp.
Eind oktober 2008 zorgde de aanvaller voor enige ophef door tweemaal in één week na een handsbal te scoren, buiten het gezichtsveld van de scheidsrechter; zowel tegen Willem II (2-2) als De Graafschap (3-1 winst) maakte hij bij de aanname van de bal gebruik van zijn hand. Een Volendamse handbalvereniging bood hem vervolgens bij wijze van ludieke actie aan een training bij te wonen.

Mike te Wierik blijft tot 2015
Heracles Almelo maakte vrijdag bekend dat het de optie op een contractverlenging met Mike te Wierik heeft gelicht en de overeenkomst heeft verlengd tot medio 2015. “We zijn dermate tevreden dat we meteen zijn gaan praten over een nieuw contract en we zijn blij dat we eruit zijn gekomen. Mike heeft zich goed ontwikkeld, niet voor niets behoorde hij onlangs tot de voorselectie van Jong Oranje en maakte hij zijn debuut in Oranje onder 19. Bovendien is Mike een jongen uit de streek die heel goed bij Heracles Almelo past”, aldus algemeen directeur Nico-Jan Hoogma. 

Fotoreportage (1 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina