Sportberichten


Plaatsing  
 
17-04-2011  

CH Albergen veel zon en duizenden toeschouwers

 

ALBERGEN – De paardensportvereniging Het Twentse Ros uit Albergen kan terugkijken op een bijzonder geslaagd ruitersportfestijn. Niet alleen was het weer de organisatie goed gezind, maar ook de deelnemers en de duizenden toeschouwers hebben zich aan de oever van de Loolee uitstekend vermaakt.
Was het niet de dressuur of het springen, dan was het wel de show van The Thunderguys op de slotmiddag die het uitzinnige publiek op een staaltje acrobatiek te paard trakteerde dat niet gauw wordt vergeten.

Zaterdag kwam Sander Geerink al als winnaar van de klasse ZZ springen uit de bus met Mondial Foods Ustinov en de naam Geerink klinkt natuurlijk vertrouwt al was het maar omdat zijn vader als bekende internationale topruiter zijn ‘roots’ in Albergen heeft. ‘Ja, het is prachtig om hier te winnen. Ze maken er hier altijd een heel spektakel van dus dat zit in de pocket’, aldus de talenvolle Gelselaar.
Als tweede en derde eindigden respectievelijk Kristian Houwen (Meerlo) met Vona en Niels Mulder (Oranjewoud) met Pruso die beiden fracties van seconden meer tijd nodig hadden om foutloos over de hindernissen te denderen.

Bij de Young Riders kwam in de barrage de Ommenaar Hendrik-Jan Schuttert met Up to date als snelste nulfouter door de finish. De Brabander Robin van de Wetering eindigde met Dahlia Z en Untouchable op gepaste afstand tweede en derde.
Denekamper Sjaak Sleiderink werd met BMC Laksha de Breve hier vierde zodat bondscoach Sven Harmsen zijn NK-equipe voor Mierlo op kan stellen.


Uitslag rubriek 15 KNHS-VdB Cup Young Riders
Uitslag rubriek 14 KNHS-VdB Cup junioren
Uitslag rubriek 13 Z springen
Uitslag rubriek 12 L springen
Uitslag rubriek 11 Z springen
Uitslag rubriek 10 ZZ springen
Uitslag rubriek 9 M springen
Uitslag rubriek 8 M springen
Uitslag rubriek 7 B springen
Uitslag rubriek 6 M springen
Uitslag rubriek 5 L springen
Uitslag rubriek 4 L springen
Uitslag rubriek 3 L springen
Uitslag rubriek 2 B springen
Uitslag rubriek 1 B springen

Fotoreportage (50 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina