Sportberichten


Plaatsing  
 
17-04-2011  

PSV ‘zwijnt´ in Almelo tegen Heracles

 

ALMELO – PSV is de nieuwe koploper na een onverdiende overwinning tegen Heracles Almelo dat nagenoeg de hele tweede helft met 10 man speelde en desondanks veel gevaarlijker was dan de Eindhovenaren. Een stunt hing in de lucht maar in de 25e minuut kwamen de Eindhovenaren op voorsprong toen Jermain Lens groen licht kreeg en zo aan buitenspel ontsnapte om Dzsudzsak de bal voor het intikken te bezorgen.
Voordien redde doelman Isaksson al bij een vrije trap van Marko Vejinovic en een stiftje van Everton en voorkwam daarmee een terechte achterstand.
Ook met tien man bleven de Almeloërs het beste van het spel behouden en kregen veel meer uitgespeelde kansen dan de PSV-ers die angstig voetbalden. In de 75e minuut leken de Almeloërs langzij te komen toen Labyad binnen de zestien een overtreding beging. Overtoom miste van de stip jammerlijk. Hercales bleef beter voetballen, maar de net in het veld staande Berg mocht in de laatste minuut de nieuwe koploper in veilige haven schieten.
Omdat koploper FC Twente verzaakte in Doetinchem, kwamen de Eindhovenaren ook nog eens aan de kop van de ranglijst te staan.

Fotoreportage: Nick Zweers.
(en klik hier voor alle 142 foto's)

Heracles Almelo - PSV 0-2
0-1 Dzsudzsak (25)
0-2 Berg (90)


Arbiter: Liesveld
Geel: Labyad, Engelaar
Rood: Fledderus (46/2x geel)
Bijz: Overtoom mist strafschop (75)


Heracles Almelo: Pasveer, Breukers, Maertens, Van der Linden, Fledderus, Quansah, Vejinovic, Overtoom, Douglas (Ter Horst/52), Armenteros, Everton.
PSV: Issakson, Manolev, Maza, Marcelo, Tamata (Wuytens/66), Hutchinson, Bakkal, Engelaar, Labyad, Lens, Dzsudzsak.

Fotoreportage (36 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina