Sportberichten


Plaatsing  
 
18-02-2011  

Ellery Cairo bezorgt Heracles een punt in Utrecht

 

UTRECHT – Een hakballetje achter het standbeen langs van Ellery Cairo bezorgde Heracles Almelo op de valreep nog een punt tegen een matig FC Utrecht dat geen grip kreeg op het samenspel tussen Fledderus, Everton en Armenteros.
Het was Ricky van Wolfswinkel die na zijn blessureperiode de Almeloërs al in de derde minuut op afstand zette en met een bekeken boogbal Remco Pasveer het nakijken gaf. De Heraclieden leken niet aangeslagen, zochten nadrukkelijk de aanval en wonnen ook de meeste persoonlijke duels. Maertens en Looms probeerden het met afstandschoten maar de beste kansen kreeg toch wel Darl Douglas die in kansrijke posities hoog overschoot en net langs de paal mikte. FC Utrecht zette er enkele counters tegenover maar kreeg slechts een enkele kans voor Nasare die door de verdediging glipte. Het laatste kwartiertje tot de rust ging het spel gelijk op met kansen over en weer zonder dat werd gescoord.
Na rust zakte het niveau van de wedstrijd bedenkelijk en hielden beide teams elkaar in evenwicht mede doordat Mertens en Duplan niet tot scoren kwamen evenals Everton die de kruising raakte. Het was Ellery Cairo, als invaller voor Quansah, die de Utrechtse doelman Vorm in de slotfase verschalkte met zijn hakballetje. Kort daarop in blessuretijd kreeg Vejinovic nog een mooie kans doordat hij op avontuur ging door de defensie van FC Utrecht, maar strandde op doelman Vorm.

< Foto Harrie Broeze
(klik hier voor meer foto’s)

FC Utrecht - Heracles Almelo 1-1
1-0 Van Wolfswinkel (3)
1-1 Cairo (89)
Commentaren via Studio Sport:
Peter Bosz: We hebben prima gespeeld
Ton du Chatinier: Straftraining heeft niet gewerkt
Ellery Cairo: Cairo leeft nog en scoort
Ricky van Wolfswinkel: Het kan niet erger

Arbiter: Winter
Geel: Van der Maarel, Strootman (FC Utrecht) Maertens (Heracles Almelo)
FC Utrecht: Vorm, Van der Maarel (Markiet/46), Vorstermans, Wuytens, Nesu, Strootman, Asare (Maguire/21), Lensky (Nijholt/60), Duplan, Van Wolfswinkel, Mertens.
Heracles Almelo: Pasveer, Breukers, Maertens, Van der Linden, Looms, Quansah (Cairo/83), Overtoom, Fledderus, Douglas (Rienstra/83), Armenteros, Everton (Vejinovic/46).

Archief
Terug naar vorige pagina