Sportberichten


Plaatsing  
 
16-01-2011  

Jeanette Corbeek prijzenpakker Indoor Delden

 

AMBT-DELDEN - Jeanette Corbeek had zondag een uitstekende dag tijdens het hippische evenement in manege De Hoffmeijer. Met de zevenjarige merrie Katie S. won ze de klasse Z en de handicapfinale M/Z/ZZ met als ereprijs een springzadel. Met Silk'-Ka's Rose (zesde) en No Concept (achtste) maakte Corbeek haar vlekkeloze optreden compleet.
De Hengelose, die tegenwoordig haar domicilie heeft op de JC Stables in Ambt Delden, was met Katie S. de eerste starter van de achttien barragekandidaten en zette met een nulrit in 43,02 seconden meteen de winnende tijd op de klok. Gerben Morsink was met Cartouche weliswaar een fractie sneller (42,27) maar sneuvelde op de laatste hindernis. Judith Vetker met Vickweis en Lianne Oude Wesselink met Son of Kigali eindigden als tweede en derde.

Indoor Delden - Klasse Z (na barrage) 16-01-2011
1. Jeanette Corbeek, Katie S. - 0 ft. 43,02 sec. (Ambt Delden)
2. Judith Vetker, Vickweis - 0 ft. 43,90 sec. (Wierden)
3. Lianne Oude Wesselink, Son of Kigali - 0 ft. 44,11 sec. (Borculo)
4. Marleen Bruggink, Primeval Temtation - 0 ft. 44,21 sec. (Weerselo)
5. Gelmar Goselink, Winnie - 0 ft. 44,84 sec. (Ruurlo)
6. Jeanette Corbeek, Silk Ka Rose - 0 ft. 45,03 sec. (Ambt Delden)
7. Fabienne Roelofsen, Hallo Hallo - 0 ft. 45,11 sec. (Broekland)
8. Jeanette Corbeek, No Concept - 0 ft. 45,85 sec. (Ambt Delden)

Gerbert te Koppele bleef in het ZZ-springen met Watch Me de baas over al zijn tegenstanders. Willy van der Ham kwam met Navardo het dichtst in zijn buurt en Bjorn te Lintelo pakte met Winchester de derde plaats, voor Jeanette Corbeek met Warina en Steven Veldhuis met Valanta.

De klasse M leverde een dubbele zege op voor Jarno Hesselink. Hij werd eerste met Zamalia en tweede met Zorro. Rob Schipper eindigden met Chico's Girl als derde.

Archief
Terug naar vorige pagina