Sportberichten


Plaatsing  
 
30-11-2010  

Meniscusoperatie Brian Ruiz succesvol

 

ENSCHEDE – Het was schrikken tijdens de wedstrijd van FC Twente tegen NEC toen sterspeler Bryan Ruiz ter aarde stortte en per brancard werd afgevoerd. Het ergste werd gevreesd maar de operatie aan de linker knie door de Almelose orthopeed en gewrichtenspecialiste Geke Meins werd maandag goed afgerond zonder bijkomende complicaties. Dr. Meins is tevens clubarts bij FC Twente en heeft bij meer Nederlandse topsporters vervelende gewrichtsblessures verholpen.
Zonder tegenslag hoopt Ruiz op 23 januari a.s. tegen FC Groningen zijn rentree te kunnen maken.

Janko naar Lazio Roma?
FC Twente-spits Marc Janko staat in de belangstelling van Lazio Roma melden Italiaanse kranten. De Oostenrijkse spits die inmiddels 7 doelpunten in de lopende competitie op zijn naam heeft staan, kwam deze zomer voor dik 5 miljoen euro van Red Bull Salzburg naar Enschede.

Overtoom weg bij Heracles Almelo?
ALMELO – Volgens onbevestigde berichten staat middenvelder Willie Overtoom in de belangstelling bij PSV en AZ’67. Voorzitter Smit zegt ‘van niets te weten’, maar Overtoom zegt de geruchten vernomen te hebben: ‘Er is niets concreet. Maar als er een mooie club komt die een goede prijs wil betalen, worden we daar allemaal beter van’, reageerde hij in TC Tubantia. Overtoom ziet een hereniging met trainer Gertjan Verbeek wel zitten. Hij heeft in de huidige competitie al 7 keer gescoord.

Archief
Terug naar vorige pagina