Sportberichten


Plaatsing  
 
21-10-2010  

Tsjechiƫ wint nipt oefenduel tegen TOP

 

ALMELO – Amper een paar uur na de officiële ontvangst in het stadhuis van Almelo speelde het nationale korfbalteam van Tsjechië donderdagavond in de spiksplinternieuwe Internationale Indoor Sporthal Almelo (IISPA) een oefenduel tegen TOP uit Vroomshoop ter voorbereiding op de EK poolwedstrijd vrijdagavond tegen Turkije.
Het bleek een nuttige voorbereiding want TOP bood flinke tegenstand tegen de Tsjechen die als outsider voor de titel worden gezien.
Eerste klasser TOP speelde op het scherpst van de snede daarbij gade geslagen door de nationale teams van Turkije en Portugal. Wales ontbrak nog door de latere komst op de avond. Uiteindelijk wist Tsjechië, met in haar gelederen de AKC-er Roman Seifert, nipt met 20-18 van TOP te winnen.

< Fotoreportage: Nick Zweers
(meer foto's)

Met Portugal, Turkije en Wales is Tsjechië ingedeeld in poule C bij het EK korfbal. De wedstrijden uit deze poule worden gespeeld in de nieuwe topsporthal IISPA in Almelo. Het EK begint vrijdag 22 oktober in de IISPA hal in Almelo met de wedstrijden Portugal - Turkije (aanvang 18.30 uur) en Tsjechië - Wales (aanvang 20.30 uur).

Programma vervolg pool C – IISPA Almelo:
Zaterdag 23 oktober 2010
18.30uur Portugal-Wales
20.30uur Tsjechië-Turkije
Zondag 24 oktober
13.00uur Wales-Turkije
15.00uur Tsjechië-Portugal

Fotoreportage (14 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina