Sportberichten


Plaatsing  
 
05-10-2010  

Peter Bosz te gast tijdens ‘Hart´ Tactische Avond

 

ALMELO – Heracles-trainer Peter Bosz is donderdagavond 14 oktober om 19.30 uur te gast in supporterscafé ’t Hart (Polmanstadion) tijdens de jaarlijkse ‘tactische avond’ van de supportersvereniging Hart voor Heracles.
Bosz vertelt e.e.a. over tactiek, spelopvatting en keuzes die hij als coach maakt. Ook gaat hij tijdens de avond in op vragen van supporters die worden gesteld vanuit de zaal. Vragen kunnen eveneens vooraf worden aangeleverd via de website van de supportersvereniging.
Gelet op de resultaten in de huidige competitie kan het nog wel druk worden tijdens de gratis toegankelijke avond voor iedereen.

Wij als redactie van AlmeloNieuws.nl hebben alvast twee vraagjes vooraf aan trainer Bosz:

1. ‘Niet omdat doelman Pasveer het slecht zou doen Peter, integendeel. Maar is het gedwongen vertrek van ‘Piecke’ geen misrekening geweest van het management omdat ‘Piecke’ bij uitstek de echte leider was in zowel de kleedkamer als op het veld en de selectie nu een leider ontbeert?’ 

<< ‘Piecke’ redde FSV Mainz’05 uit de nood maar zijn collega ‘Torhuter’ Christian Wetklo is van zijn blessure genezen en staat weer in de basis van de club die de Bundesliga trots aanvoert.


2. Op 17 november a.s. wordt 'Piecke' 39 jaar, zou ‘Piecke’ niet nog een poosje terug naar Heracles willen, mogen, kunnen??? 

Archief
Terug naar vorige pagina