Sportberichten


Plaatsing  
 
11-08-2010  

Everton tekent voor een jaartje bij in Almelo


Archieffoto: Everton zet handtekeningen bij opening trapveldje Prins Bernardstraat in september 2009
 

ALMELO – Heracles Almelo heeft het contract met Everton Ramos da Silva open gebroken en met een jaartje verlengd tot medio 2013.
“Everton doet het al jaren uitstekend bij ons en is hard op weg een clubicoon te worden”, aldus Algemeen Directeur Nico-Jan Hoogma. “Nadat we eerder het contract van Birger Maertens vroegtijdig voor langere tijd verlengden doen we nu hetzelfde met de verbintenis van Everton. We zijn erg tevreden over hem en die tevredenheid uit zich in dit nieuwe contract.” Everton Ramos da Silva: “Ik ben blij met mijn nieuwe contract. Ik voel me echt thuis bij de club en de supporters en dank de club en mijn zaakwaarnemers Ger Lagendijk en Fernando César voor hun bemiddeling.”
Everton speelde inmiddels 119 eredivisiewedstrijden voor de Heraclieden en wist daarin 36 doelpunten te scoren.

Meer spelersnieuws:
Qays Shayesteh zal dit seizoen actief zijn in de Jupiler League voor BV Veendam. De middenvelder, die tussen 2008 en 2010 tot zeven optredens in de hoofdmacht van Heracles Almelo kwam, gaat in Oost Groningen op amateurbasis aan de slag. Van de spelers die Heracles Almelo na vorig seizoen verlieten hebben Denis Mangafic, Andrzej Ornoch, Vojtech Schulmeister nog geen nieuwe club gevonden. Elias Pech stopte met betaald voetbal om zijn maatschappelijke loopbaan voorrang te geven en Bas Dost (sc Heerenveen), Juha Hakola (Willem II), Paddy John (RKC Waalwijk), Maikel Kampjes (Quick '20), Jorg van Nieuwenhuyzen (Hoek, tevens keeperstrainer RBC Roosendaal) Dennis Rosink (Excelsior '31) en Sebastiaan Steur (Spakenburg) weten inmiddels waar ze dit seizoen spelen.

Archief
Terug naar vorige pagina