31-07-2010

Heracles Almelo verslaat nipt Almere City FC

ALMELO - Heracles Almelo heeft de oefencampagne afgesloten met een 4-3 overwinning tegen Almere City FC. Everton Ramos da Silva, Willie Overtoom, Kwame Quansah en Samuel Armenteros namen de treffers voor hun rekening.
Pas tegen het einde van de eerste helft zette Heracles druk op het doel van de tegenstander en dat resulteerde in een doelpunt van Everton toen hij de bal op aangeven van Armenteros achter doelman Friebel wist te schuiven.
Ruim vijf minuten na rust keek Heracles Almelo opeens tegen een achterstand aan. Van Heulen trof in de 48e minuut doel met een venijnig schot en in de 51e minuut kreeg Pasveer geen vat op een verraderlijke bal van Dekkers waardoor Makoli kon profiteren.
Heracles stelde orde op zaken en stond tien minuten later weer op een veilig lijkende voorsprong. In de 59e minuut werd het bal geopend door een benutte strafschop van Overtoom. Een minuut later kopte Quansah fraai tegendraads in uit een vrije trap van Vejinovic en weer twee minuten later zorgde een attente Armenteros van dichtbij voor de 4-2. In de laatste minuut veerde Almere City nog een keer op toen Rijnink een voorzet van Willemsen met het hoofd wist te verzilveren en de eindstrand op 4-3 zette.

Heracles Almelo - Almere City FC 4-3 (1-0)
45.Everton Ramos da Silva 1-0, 48. Richard van Heulen 1-1, 51.Trini Makoli 1-2, 59. Willie Overtoom 2-2, 60.Kwame Quansah 3-2. 62. Samuel Armenteros 4-2, 90.Donny Rijnink 4-3.

Heracles Almelo: Remko Pasveer, Tim Breukers, Birger Maertens, Antoine van der Linden, Mark Looms, Kwame Quansah, Marko Vejinovic, Willie Overtoom, Darl Douglas, Samuel Armenteros (68.Glynor Plet) en Everton Ramos da Silva

< De fotoreportage van de wedstrijd is van: Kilian van der Zwaag