09-07-2010

Heracles wint ‘oefenpotje´ van Vfl Osnabrück

BILLERBECK (D) - Heracles Almelo won vrijdagavond een oefenwedstrijd tegen Vfl Osnabruck met 2-1. De selectie van trainer Peter Bosz speelde een goede wedstrijd tegen Osnabrück in het trainingskamp van de Heraclieden in het Duitse Billerbeck.

Heracles nam de leiding in de zevende minuut door een fraaie volley van Marko Vejinovic. In de 70e minuut viel het tweede doelpunt in het duel toen Adler voor Osnabrück de stand weer gelijk zette. Nieuwkomer Glynor Plet (Telstar) kopte echter tien minuten voor tijd Heracles naar de overwinning uit een fraaie voorzet van Xander Houtkoop (Heerenveen/Emmen).
Het volgende oefenduel van de Almeloërs is dinsdagavond om 19.00 uur op het terrein van Rijssen Vooruit waar het tegen het Turkse Istanbullspor aantreedt.