Sportberichten


Plaatsing  
 
04-06-2010  

Arnautovic naar Werder, Stoch naar Galatasaray?

 

ENSCHEDE – FC Twente spits Marko Arnautovic is door FC Twente verkocht aan Werder Bremen, dat meldde vandaag de website van Werder Bremen. De aanvaller die door FC Twente was verhuurd aan Inter Milan gaf vorig jaar al te kennen dat hij niet naar Enschede terug wilde. Dat hoeft ook niet meer na deze transfer die de nationale kampioen tussen de zes à zeven miljoen euro in het laatje zal brengen. De Oostenrijker die nog tot medio 2011 onder contract stond bij FC Twente tekent een contract voor vier seizoenen bij Werder Bremen.
FC Twente voorzitter Joop Munsterman bevestigde de deal maar laat zich niet uit over de transfersom. Wel wenst Munsterman de talentvolle spits een goede toekomst toe.

Over Miroslav Stoch gaat het verhaal de ronde dat hij naar Galatasaray vertrekt. Stoch werd door FC Twente gehuurd van Chelsea. De Turkse club versterkte zich onlangs ook al met Serdar Özkan die van Beşiktaş komt en met Mehmet Batdal van Bucaspor.
‘Stoch zelf wil niet bij Chelsea blijven en FC Twente kan een dergelijke transfersom niet betalen’, zo meldde voorzitter Joop Munsterman van FC Twente al eerder.

Archief
Terug naar vorige pagina