Sportberichten


Plaatsing  
 
09-05-2010  

Mogelijke overgang Bas Dost naar Heerenveen

 

ALMELO - Bas Dost zal hoogstwaarschijnlijk vertrekken naar Heerenveen. Dit maakte Heracles Almelo voorzitter Jan Smit vanmiddag bekend in de persconferentie na afloop van de uitschakeling in de Play Off tegen Roda JC. Beide clubs zijn er volgens Smit al uit. Dost en Heerenveen moeten nu zelf tot overeenstemming zien te komen. Naar verluidt zou de tranfersom vier miljoen euro bedragen, maar ook hoor je een bedrag van twee miljoen euro in de wandelgang van het Polmanstadion.
Bas Dost was zelf minder blij met het bekendmaken van de mogelijke transfer door voorzitter Smit. Dost was na de uitschakeling voor Europees voetbal helemaal niet in de stemming om over een mogelijke overgang naar Heerenveen te praten.

Heracles Almelo schijnt al een opvolger te hebben gevonden voor Bas Dost. In de wandelgang circuleert de naam van Michael de Leeuw, de 22-jarige topscorer van BV Veendam. Hij scoorde in de Jupiler League 25 keer en voert de topscorerslijst aan. BV Veendam zou met een overgang het faillissement kunnen afwenden. De Leeuw speelde eerder voor RKTVV en in het beloftenteam van Willem II.

< Bas Dost moet nog in gesprek met Heerenveen

Commentaat Dost:
'Er is nog niets aan de hand.' 

Archief
Terug naar vorige pagina