09-05-2010

Heracles verlies van zichzelf en Roda JC

ALMELO - Ontsteltenis op zowel het veld als de tribunes. Ondanks de riante uitgangspositie duurde de wedstrijd voor Heracles vanmiddag in het Polman Stadion 10 minuten te lang.
Na een 0-0 ruststand kwam Heracles na een uur op 1-0 voorsprong. Darl Douglas verschalkte doelman Przemyslaw Tyton. In de laatste 10 minuten gaf Heracles de riante voorsprong weg na een eigen doelpunt van Antoine van der Linden (80e minuut). Door het eigen doelpunt raakte Heracles helemaal van streek, waardoor Roda JC de kansen rook. Diep in de blessuretijd vond Boldiszar Bodor het gaatje in de Almelose verdediging om in toe te slaan.