03-05-2010

DVO´71 op koers na winst op Zelos

Hoe moeilijk men het had in de achterhoede zo makkelijk wist DVO nog voor rust op 1-3 te komen. Eerst was het Hernane Machielsen die de bal achter de doelman schoot en even later was het Danny Kuipers die de ruststand bepaalde. Net voor rust moest DVO ook van Kuipers geblesseerd afscheid nemen.
Na rust kwamen de Zelhemmers scherp uit de kleedkamers en knokten zich naar een 2-3 stand. In een tweede helft was niet alleen de wedstrijd onstuimig, ook het weer deelde hierin mee. Nagelbijten voor alles wat DVO een warm hart toedraagt, want een gelijkspel zou de laatste speelronde tot een tombola omtoveren. Uiteindelijk wist DVO er een verdiende overwinning uit te slepen en kan het in de thuiswedstrijd tegen Archilles Enschede opnieuw promotie afdwingen. Een promotie die bijna ongelofelijk is gezien de beperkte middelen waarover de club kan beschikken.

Wilt u DVO'71zaterdag 8 mei, om 14.30 uur, ondersteunen om een droom te verwezenlijken? Dan bent u van harte welkom op ’t Maatveld.