Sportberichten


Plaatsing  
 
22-04-2010  

Gert Jan Verbeek voor 3 jaar naar AZ

 

ALKMAAR / ALMELO – Gert Jan Verbeek wordt de opvolger van Dick Advocaat bij AZ Alkmaar. Verbeek die met Heracles Almelo als zesde in de competitie staat en nog één wedstrijd te gaan heeft, maakt gebruik van zijn optie in het contract dat hij weg kan voor een gelimiteerd bedrag van acht euroton.
Verbeek zegt dat hij in goed overleg met zijn huidige club heeft gehandeld en in de afgelopen dagen tot een vergelijk is gekomen met AZ. Volgens Verbeek heeft zijn nieuwe club hem een helder beeld geschetst over de huidige situatie bij de Alkmaarse club en ziet hij perspectief in de talentvolle spelersgroep en faciliteiten die de club hem biedt.
Volgens AZ-woordvoerder Marcel Brands voldoet Verbeek aan alle criteria en filosofie van AZ en heeft Verbeek aantoonbaar bewezen jonge spelers beter te kunnen maken. Ook de dicipline die Verbeek eist van zijn spelers spreekt de club aan.
Verbeek wordt vanmiddag gepresenteerd aan de spelers in Alkmaar en zal dan tevens het contract ondertekenen. Hij begint op 1 juli a.s. in Alkmaar. Naar verluidt gaat Heracles het liefst met Peter Bosz in zee als opvolger van Gert Jan Verbeek.

Archief
Terug naar vorige pagina