Sportberichten


Plaatsing  
 
13-04-2010  

SV Rietvogels/DVO´71 samen verder op De Riet

 

ALMELO – De besturen van SV Rietvogels en DVO’71 hebben via een statement laten weten dat ze bereid zijn tot samenwerking op het sportcomplex De Riet. De gemeente Almelo drong al jaren aan op die samenwerking of fusie en er vonden de laatste jaren al vele gesprekken plaats tussen de vertrouwenscommissies van de verenigingen en de gemeente Almelo.
De commissies en de besturen zijn er nu kennelijk uit maar geven wel aan dat voor die samenwerking wel de instemming nodig is van de leden van beide verenigingen. Tot een fusie komt het vooralsnog niet omdat men nog geen ondoordachte stappen wil ondernemen en in alle rust en harmonie de samenwerking een kans wil geven zich te ontwikkelen.
De beide voorzitters René Konter en Hendry Tiesselink onderstrepen in hun statement nog eens dat de verenigingen hun sportieve ambities verder willen uitbouwen, waarbij vooral de aanwas vanuit de jeugd van groot belang zal zijn. Een jeugd waar beide verenigingen op basis van gelijkwaardigheid, in de toekomst op kunnen bouwen. Zij zijn er eveneens van overtuigd dat de verenigingen een grote rol kunnen t.a.v. het maatschappelijke belang in Almelo en met de medewerking van de leden kan uitgroeien tot sportieve, sociale en maatschappelijke hoogtepunten, want volgens beide voorzitters kunnen SV Rietvogels en DVO’71 ‘Samen op De Riet’.

Archief
Terug naar vorige pagina