07-12-2009

Na een overwinning een nederlaag voor AKC

Nadat AKC/ERMASPORT verschillende kansen kreeg direct na rust om op 14-12 te komen waren het de Gorredijkers die het eerste scoorden. AKC/ERMASPORT bleef er tegen vechten om de achterstand tot twee doelpunten te verkleinen. Helaas lukte dat niet. AKC/ERMASPORT speelde te onrustig en maakte wat teveel fouten. LDODK beschikt over veel lengte in de ploeg en wist daardoor beter te scoren in de rebound, wat het zelfvertrouwen ten goede kwam van LDODK. In de tweede helft moesten Rik Landhuis (enkel) en Samantha Jonkman (achillespees) vroegtijdig het strijdtoneel verlaten. Hopelijk zijn zij op tijd hersteld, komend weekend speelt AKC/ERMASPORT tegen VADA/BAT Continental in de Sporthal aan de Sluiskade, aanvang 14.40 uur. Het tweede speelt om 12.45 uur eveneens tegen VADA.