22-11-2009

AKC/Ermasport leidt nederlaag in Den Haag

De wedstrijd liep in de eerste fase van de wedstrijd gelijk op. AKC nam nog wel een voorsprong van 5-7, maar Die Haghe scoorde in het tweede bedrijf van de eerste helft vervolgens acht keer op rij waardoor beide ploegen gingen rusten met 13-7.

Na de rust kwam AKC nog wel terug, maar door foute passes en een verkeerde gretigheid, er werden veel fouten gemaakt doordat de spelers van AKC op het verkeerde moment insprongen, waardoor de tegenstanders makkelijk in scoringspositie kwamen. Hierdoor leidt Stokkentré met zijn ploeg de eerste nederlaag dit zaalseizoen. De einduitslag kwam uit op 21-18. Eerder die avond verloor AKC 2 van hetzelfde Die Haghe met 21-15.
Komende zaterdag speelt AKC/ERMASPORT thuis tegen CSL om 19.30 uur in de sporthal aan de Sluiskade, zondags speelt AKC/ERMASPORT 2 thuis tegen ROHDA.