21-11-2009

DVO'71 wint uit tegen hekkesluiter Achilles E.

Foto's en verslag Hendry Bosch

In een matige wedstrijd wist DVO’71 tegen de hekkesluiter van dit seizoen de kater van het verlies van de vorige wedstrijd van zich af te spelen. Bij Achilles Enschede werd het 0-1 door een doelpunt van Mesut Hoklek na rust. Mede door de vele blessures bij DVO moest men het elftal aanpassen en omzetten. In een eerste helft, waarbij DVO een grote kans kreeg door Mehmet Ali Karaer, was het vooral strijd en karakter dat de wedstrijd kenmerkten. Na vijf minuten in de 2e helft was het Mesut Hoklek die op aangeven van Mehmet Ali Karaer de bal volley nam en doel trof. Achilles zocht snel de gelijkmaker en had deze letterlijk op de punt van de schoen, maar Rogier Beumer kon de bal niet achter de goed keepende Niels Middelkamp van DVO'71 plaatsen. De Ameloërs vergaten de wedstrijd op slot te gooien, maar uiteindelijk wist men weer het zoet van een overwinning te proeven. Omdat ook de andere ploegen in de top van de ranglijst hun wedstrijden wonnen, veranderde er niets. DVO'71 bijft derde staan met een wedstrijd minder gespeeld achter de naaste concurenten Enter Vooruit en FC Eibergen.