Sportberichten


Plaatsing  
 
02-10-2009  

Gert-Jan Verbeek te gast in PH-forum


V.l.n.r: Gert-Jan Verbeek, Kenan Dumursoglu, Bert-Jan Heins en Jan Wanschers (foto: Egon van Os)
 

ALMELO - Heracles trainer Gert-Jan Verbeek was afgelopen woensdag op bezoek bij PH – Almelo om deel te nemen aan een forumdiscussie o.l.v. Rtv-oost presentator Bert van Losser.

De titel van de forumdiscussie, waaraan ook de trainers Bert-Jan Heins, Kenan Durmusoglu en kaderlid Jan Wanschers deelnamen, was “PH nu – PH morgen – PH 100 jaar” .
Tussen het forum en de genodigden, alle leiders, trainers, bestuur en commissieleden, ontstond een levendige discussie over onderwerpen waarover je moet nadenken als vereniging in een veranderende omgeving.

De onderwerpen die de revue passeerden waren o.a. het jeugdbeleid, voetbalschool, scoutingbeleid, het vasthouden van opgeleide voetballers, damesvoetbal, vrijwilligersbeleid, verdere professionalisering van het kader, communicatie, beter en ander gebruik van de accommodatie en de relatie met de wijk en scholen.

De aanwezige leden van de werkgroep Beleid, die zich buigt over de richting waarin PH zich moet gaan bewegen om ook in 2016, bij het 100–jarig bestaan, nog steeds een gezonde vereniging te zijn waren zeer content over de avond en zullen de uitkomsten van de discussies zeker meenemen bij de verdere plannenmakerij.

Archief
Terug naar vorige pagina