25-07-2009

Vriendschappelijk duel Heracles gestaakt

ALMELO - De oefenwedstrijd van Heracles Almelo tegen het Turkse Gizantepspor is na 87 minuten met een 0-0 stand gestaakt.
Nadat in de 81e minuut de vlam in de pan sloeg (rode kaart voor Murat Ceylan die Looms onderuit haalde) werd Mark Looms in de 85e minuut geschept door Ümit Tütünci die eveneens rood kreeg. Na de rode kaart duwde hij de scheidsrechter weg, waarna Gert-Jan Verbeek het genoeg vond en zijn manschappen maande om de kleedkamer op te zoeken.

< Ümit Tütünci ontvangt de rode kaart nadat hij Mark Looms had geschept.

De wedstrijd zelf was redelijk hoewel Heracles in de openingsfase wat fouten maakte maar verder niet veel kansen weg gaf. Zelf wisten de Heracliden ook niet vaak gevaarlijk te worden, zij het dat de Finse international Hakola na een goede actie dichtbij de winnende treffer was. Zijn schot belandde echter op de kruising.