Sportberichten


Plaatsing  
 
15-07-2009  

Heracles Almelo wint oefenwedstrijd van RBC

 

BORNERBROEK - Op het grasveld van RKSV Bornerbroek stonden vanavond Heracles Almelo en RBC Roosendaal tegenover elkaar. Niet op het naastliggende kunstgrasveld; beide teams hadden bewust ervoor gekozen om op echt gras te voetballen.
De 'beloften' trainden ook mee; zij maken zich op voor een oefenwedstrijd morgenavond in Glanerbrug.

In de eerste helft had Heracles Almelo moeite met het spel. Er waren kansen over en weer, waarbij Heracles na een half uur wedstrijd meer controle over het spel kreeg en voordurend kansen had op de helft van RBC Roosendaal. In de 39ste minuut leidde een uitbraak van Darl Douglas tot de verdiende 1-0. Hiermee gingen de ploegen ook de kleedkamer in.

Aan het begin van de tweede helft begon RBC sterker en was dankzij een schot van Remacle dichtbij de 1-1. De bal ging op de strafschopstip na een domme overtreding van Maertens op Remacle. Sjaak Polak maakte voor RBC Roosendaal de 1-1 door Martin Pieckenhagen naar de verkeerde kant te sturen. Hierna kon het duel alle kanten op. Mede door het aanvallende werk van Gaby Jallo en Qays Shayesteh werd het weer gevaarlijk voor het doel van RBC; Everton Ramos da Silva maakte via een afstandschot een kwartiertje voor tijd de uiteindelijke 2-1.

Score-verloop
1-0, 39e minuut, Darl Douglas
1-1, 67e minuut, Sjaak Polak (strafschop)
2-1, 78e minuut, Everton Ramos da Silva

Fotoreportage (26 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina