Sportberichten


Plaatsing  
 
24-06-2009  

Topprestatie voor Frank Hosmar in Oostenrijk

bron: Almelose Ruiterdagen
 

< Frank Hosmar met Tiësto tijdens de proef in Oostenrijk

Omdat het daarna de hele nacht had geregend werd de wedstrijd op de tweede dag naar binnen verplaatst. De bodem in Oostenrijk was dusdanig slecht dat er niet meer buiten gereden kon worden. Tiësto vond de binnenhal wat spannend tijdens de individuele proef en kreeg daardoor wat foutjes maar het beeld was nu wat expressiever, goed voor 68,65% en een tweede prijs. De aanleuningsproblemen bij Wallstreet waren helemaal verdwenen en in de binnenhal maakte hij zich groter en marcheerde met een score van 71,16% naar de overwinning.
Op de laatste dag stond de Kür op muziek op het programma. Frank beet de spits af met Wallstreet en met een heel klein foutje zette hij een megascore neer van 76,00%. Met Tiësto moest hij als laatste startten, hij kon relaxt de proef in want hij stond al eerste met Wally, die bijna 9% los stond van de nummer twee. Tiësto liep een super proef zonder fouten en alle 5 juryleden plaatsten hem unaniem op de eerste plaats met 76,95%. Tijdens de slotceremonie werd Frank ook nog uitgeroepen als “Best rider of the competition”.

Frank Hosmar staat ook op de deelnemerslijst van de Almelose Ruiterdagen en zal in de komende dagen meerdere paarden aan de start brengen waaronder zijn topdressuurpaard Tiësto die hij o.a. heeft aangemeld voor de Hoefslag Dressuur Cup op de slotzondag en de zware rubrieken op vrijdag en zaterdag.

Archief
Terug naar vorige pagina