25-04-2009

PSV countert zich naar overwinning tegen Heracles

ALMELO - Heracles Almelo heeft aan de overwinning van vorige week in eigen huis geen gevolg kunnen geven. PSV won in Almelo slim met 0-2. Doelpuntenmakers voor PSV waren Dzsudzsák en Danny Koevermans. PSV wachtte zijn kansen af en counterde zich naar de overwinning.

Hoewel de Heraclieden het PSV erg moeilijk maakten, kon de ploeg van trainer Gert Heerkes dit niet omzetten in doelpunten. In de afronding misten Bas Dost en Ricky van den Bergh de scherpte om doel te treffen. Wel was Heracles dichtbij via een vrije trap van Ricky van den Bergh, die helaas op het dak van het doel neerplofte.

Bij aanvang van beide helften werden spelers en publiek getrakteerd op verschillende sfeeracties, met direct na rust een groots vuurwerk.

NOS: Heracles oogst applaus, PSV punten (met commentaren)