Sportberichten


Plaatsing  
 
16-03-2009  

Grote Heracles Quiz op 18 april a.s.:

 

Elke deelnemer beantwoordt de multiple choice vragen met behulp van een stemkastje. Op deze manier kunnen de antwoorden meteen via de computer worden verwerkt, zodat ook snel tussenstanden kunnen worden gegeven. Maar ook aan de vragen zelf is veel aandacht besteed. Er zijn zes rondes van elk tien vragen. De rondes richten zich stuk voor stuk op specifieke thema´s: de jaren in de eerste divisie, de organisatie van de club, de geschiedenis, markante spelers en natuurlijk ook de laatste jaren in de eredivisie. Filmpjes met spelers. Het aardige is dat heel veel vragen worden ingeleid (en beantwoord) met filmbeelden, foto´s en andere illustraties. Ook een aantal spelers van de huidige selectie heeft aan de filmpjes meegewerkt. Martin Pieckenhagen speelt een actie van een legendarische keeper uit het verleden na, Ricky van den Bergh schiet speciaal voor een filmpje nog eens op de lat en Everton laat zien hoe je goals maakt.

Door de speciale aankleding van de quiz met allerlei filmpjes, interviews, foto’s en archiefmateriaal, wordt het extra aantrekkelijk.
Zes rondes, elke ronde prijzen


Zoals gezegd zijn er zes rondes van elk tien vragen. Bij elke ronde worden er prijzen uitgekeerd aan de beste deelnemers. En na elke ronde wordt er natuurlijk ook een tussenstand opgemaakt. De prijzen liegen er niet om!
Deelname is gratis voor iedereen
De deelname is gratis en je hoeft niet per se lid te zijn van de supportersvereniging Hart voor Heracles. Iedereen kan deelnemen.
Geef je snel op
Geef je op via de website van de supportersvereniging. Je vindt daar een deelnameformulier dat je kunt verzenden. Je kunt ook voor of na wedstrijden een formulier invullen bij de bonnenbalie in het supporterscafé.
Tot ziens op zaterdagavond 18 april aanstaande in het supporterscafé. Aanvang halfacht. Zorg dat je op tijd bent, want we houden een strak schema aan.
En natuurlijk ben je ook welkom als belangstellende of als supporter van een deelnemer!!!
 

Archief
Terug naar vorige pagina