Sportberichten


Plaatsing  
 
14-12-2008  

Wesley Heijdens wint GP Hippisch Hengelo

 

Als 4e ruiter in de barrage reed Uriël Taken het parcours met Rendez Vous in 33.89 seconden rond. Michel Hendrix met Noble deden een zeer goede poging deze tijd te verbeteren maar door een te korte draai in het parcours liep hij vertraging op waardoor hij met 0.06 seconden achterstand op Taken over de finish reed. Heijdens (Zenderen) reed een strakke rit en toen laatste ruiter Yves Houtackers een fout maakte in het parcours was duidelijk dat wederom een Twentse ruiter de Grolsch Grote Prijs van Hengelo had opgeëist.

Winnaar Wesley Heijdens heeft een fantastisch weekend achter de rug. Zondagochtend werd hij al 5e in de finale van de Young Horses (6 en 7 jarige paarden, 1.30-1.35m) met Ullrich (v. Indoctro). Zaterdag werd hij 4e tijdens de big tour (1.45 m) met Pavarottie. Vrijdag werd hij 6e in de finale van de Equipe DTR Twente Cup met Ullrich, waarmee hij eerder die dag op de derde plaats eindigde bij de Young Horses.

Het was de afsluiting van een bijzonder succesvol Hippisch Hengelo, editie 2008, waarin weer mooie sport te zien in de sfeervolle ambiance van het Expo Center. In 2009 zal Hippisch Hengelo plaatsvinden van woensdag 2 tot en met zondag 13 december in het Expo Center te Hengelo. Het internationale jeugdconcours zal het eerste weekend verreden worden, de senioren zijn vanaf donderdag 10 december aan de beurt.

Voor uitslagen en informatie kijk op www.hippischhengelo.nl  

Archief
Terug naar vorige pagina