23-11-2008

Ruime nederlaag Heracles in Eindhoven

bron: NOS Sport

EINDHOVEN - PSV heeft na vier nederlagen op rij (CL,beker,2x competitie) weer eens een zege geboekt.Heracles Almelo werd met 4-0 verslagen.De eindstand stond al bij de rust op het Eindhovense scorebord.

Heracles voerde aanvankelijk de regie en had verdiend op 1-0 kunnen komen via v.d.Bergh, die te gehaast schoot na een dieptepassje van Everton.Ook na de 1-0 van PSV (pegel Rodríguez) koos Heracles de aanval,maar de beloning bleef uit.

Balverlies van Klavan leidde de 2-0 van Afellay in en tien minuten later stond het al 4-0 na doelpunten van Lazovic - voor het eerst in weken in de basis - en Dzsudzsák.Scoringskansen van Lazovic en Koevermans na de pauze bleven onbenut.

< Door slordig verdedigen kreeg 'Piecke' meer ballen om de oren dan hem lief is.