23-11-2008

FC Twente geeft Heerenveen pak slaag

bron: NOS Sport

ENSCHEDE - FC Twente heeft thuis hard uitgehaald tegen sc Heerenveen.De Friezen werden met maar liefst 6-0 afgeschminkt.
Heerenveen speelde ongelooflijk zwak en daar wist FC Twente wel raad mee.De Friese verdediging werd op kinderlijk eenvoudige wijze ontmanteld.Dat leverde de thuisploeg voor rust vier treffers (twee van N'Kufo en twee van Perez) en legio kansen op.

Direct na rust tikte Arnautovic de 5-0 binnen.De Tukkers namen daarna wat gas terug en lieten de bezoekers een beetje aanrommelen. N'Kufo zorgde een kwartier voor tijd nog voor 6-0 en was met drie doelpunten en twee assists de absolute uitblinker.

< Almeloër Wout Brama was weer een van de hard werkende steunpilaren op het middenveld.