Sportberichten


Plaatsing  
 
17-01-2019  

Mats Knoester van Feyenoord naar Heracles


Mats Knoester (20) - foto: Heracles Almelo
 

ALMELO/ROTTERDAM – Nog maar eergisteren verkondigde algemeen directeur Toussaint tijdens de nieuwjaarsreceptie dat Heracles Almelo geen plannen had tijdens deze transferwindow en zie, vandaag tekende Feyenoord-jongeling Mats Knoester zijn 2,5 jarige verbintenis met de Heraclieden die ook nog eens een optie van een jaar bedongen.
De linksbenige verdediger is amper met Feyenoord terug van het trainingskamp in het Spaanse Marbella. Vanaf zes jaar doorliep hij de Feyenoordschool op Varkenoord en hij stond nog onder contract bij de Rotterdamse club tot medio 2020. Heracles telde dus wel een afkoopsom neer maar zegt niet hoeveel. Toch heeft Knoester een schatting van een euroton achter zijn naam staan. In ieder geval staat Knoester ook als talent te boek bij Heracles waar hij tijd en gelegenheid krijgt zich rustig in de eerste selectie te spelen.  
De 1.84 meter metende Knoester stond in alle nationale jeugdselecties sinds zijn vijftiende levensjaar en kwam 21 keer in Oranje uit. ‘Ik was toe aan nieuwe energie aan iets nieuws. Toen Heracles kwam, was het voor mij direct duidelijk. Ze staan bekend als club waar jonge jongens zich kunnen ontwikkelen’, aldus de op 19 november 1998 in Alphen aan de Rijn geboren Knoester.

Archief
Terug naar vorige pagina