08-07-2017

Heracles zet Almelose selectie te kijk

ALMELO – Het stelt in feite weinig voor zo’n oefenpotje van voetbalprofs tegen een lokale selectie en zo was het ook zaterdag tijdens het Almelo’s Feestje zoals die jaarlijkse ontmoeting met Heracles Almelo genoemd wordt. Het uitgangspunt van de verzamelde amateurs was de schade beperkt houden tot onder de 10 doelpunten. Het lukte niet. De profs konden zich het zelfs permitteren om twee ‘zekere kansen’ te missen die scheidsrechter Luinge op de stip had gelegd. Met 1-17 werd het een afdroogpartij, zij het dat Guy van Straaten (PH) nog een rebound tot eretreffer wist te verzilveren Het enige nut van de wedstrijd zit in het goede doel dat de baten tegemoet kan zien.

Fotoreportage: Harry Broeze (klik hier)

Almelose selectie – Heracles Almelo 1-17
(1-11)
7. Kada 0-1, 11. Gladon 0-2, 12. Darri 0-3, 14. Gladon 0-4, 20. Darri 0-5, 20. Gladon 0-6, 22. Kada 0-7, 24. Breukers 0-8, 35. Gladon 0-9, 38. Gladon 0-10, 40. Van Straaten 1-10, 43. Gladon 1-11, 55. Niemeijer 1-12, 68. Van Mieghem 1-13, 74. Agbaljan 1-14, 76. Niemeijer 1-15, 81. Kada 1-16, 82. Kada 1-17.

Almelose selectie
Opstelling eerste helft: Brouwer, Seckel, Souhuwat, Wissink, Quentemijer, Van Straaten, Roling, Van Duiven, Schwarte, Azhimi, Dollekamp.
Opstelling tweede helft: Berends, Veneberg, Van Buul, Souhuwat, Quentemeijer, Van Straaten, Roling, Lohr, Schuttenbeld, Ten Hoeve, Akpinar.
Heracles Almelo:
Eerste helft: Brouwer, Breukers, Pröpper, Van den Buijs, Van Hintum, Pelupessy, Leemhuis, Van Ooijen, Kada, Gladon, Darri.
Tweede helft: Zeinstra, Droste, Wuytens, Van de Berg, Duarte; Jakubiak, Agbaljan, Niemeijer; Navratil, Gladon (72. Kada), Van Mieghem.