28-09-2015

Schorsing voor geblesseerde Tannane

ALMELO – Heraclesspeler Oussama Tannane is door de KNVB geschorst voor drie wedstrijden waarvan één voorwaardelijk. Tannane kreeg de straf naar aanleiding van en handgemeen in de bekerwedstrijd tussen spelers van Vitesse en Heracles Almelo. De hoofdrolspelers werden wel bestraft met geel door scheidsrechter Makkelie maar deze zag de overtreding van Tannane over het hoofd. De KNVB begon op basis van een foto een onderzoek en strafte de topscorer alsnog.
Tannane en Heracles hebben de straf geaccepteerd onder bezwaar. De reden daarvan is dat de aanvaller zeker zes weken niet kan voetballen vanwege een botsplinter in zijn knie.

Jong Heracles wint van Jong Cambuur
ALMELO – De jonge talenten van Heracles Almelo hebben maandagavond met 3-1 gewonnen van Jong Cambuur. Gino Bosz zette de Heraclieden halverwege de eerste helft op voorsprong door het benutten van een penalty (1-0). Cambuur kwam kort na rust weer op gelijke hoogte door een doelpunt van Nygel Velder (1-1). Met nog 20 minuten speeltijd voor de boeg tikte Julian Wolf de Almeloërs weer op voorsprong (2-1). Toen kort daarop Leeuwarder Rowdi van der Putten met rood het veld af moest, was de strijd gestreden. Peter van Ooijen maakte vervolgens nog vlak voor tijd het derde Almelose doelpunt (3-1) waardoor Jong Heracles nu de tweede plek bezet in de ranglijst. Maandag 5 oktober speelt Jong Heracles weer thuis tegen koploper Jong Feijenoord.

Jong Heracles – Jong Cambuur 3-1