Sportberichten


Plaatsing  
 
17-04-2015  

Alleen winst telt voor Heracles tegen PEC


Heracles Almelo heeft de plattegrond van het vernieuwde stadion al gepubliceerd.
 

ALMELO – Heracles Almelo moet flink aan de bak tegen bekerfinalist PEC Zwolle na het gelijkspel van Cambuur tegen Excelsior. De Rotterdammers staan nu 3 punten voor en hebben een beter doelgemiddelde. De Almeloërs staan nipt een puntje voor op NAC Breda dat uit tegen Ajax moet. Voordeel voor de Heraclieden is dat de concurrentie allemaal gespeeld heeft wanneer Heracles zondagmiddag om 14.30 uur start in eigen huis tegen PEC Zwolle.
Trainer John Stegeman zal waarschijnlijk weer beginnen met Mike te Wierik en Dario Vujicevic als centrale verdedigers tussen Tim Breukers en Mark-Jan Fledderus nu Jeroen Veldmate en Bart Schenkeveld nog niet inzetbaar zijn. Wel inzetbaar is Ramon Zomer die er vorige keer wegens familieomstandigheden niet bij. Indien Zomer in de basis staat, schuift Vujicevic door naar de middenlinie die verder bestaat uit Thoma Bruns en Denni Avdic. Simon Csiommer beland daardoor op de bank. Het spitsentrio zal waarschijnlijk bestaan uit Bryan Linssen, Wout Weghorst en Brahim Darri.
Trainer Stegeman zegt er dit over: “Ik vind PEC één van de beter voetballende ploegen in de Eredivisie. Het is heel helder hoe ze willen voetballen. Ze zullen er alles aan doen om in de juiste vorm te raken voor de bekerfinale. Wij moeten zelf onze wedstrijden proberen te winnen, we hebben geen invloed op de ploegen om ons heen. Ik vind dat een aantal spelers zich goed manifesteert. Joey Pelupessy viel goed in en Mike te Wierik en Dario Vujicevic hebben het samen prima gedaan achterin. De mood en drive is goed bij iedereen, ook bij de jongens die niet bij de wedstrijdselectie zitten. We moeten het samen doen en hebben alles in eigen hand. We hebben ons uit een hele moeilijke situatie geknokt, en we blijven ook nu samen met de supporters knokken voor een goed resultaat.”

<< Klik hier
voor de uitleg over de vakindeling
 

Archief
Terug naar vorige pagina