Sportberichten


Plaatsing  
 
03-02-2015  

Heracles schorst Tannane en Bel Hassani

 

ALMELO – Maandag was het crisisberaad bij Heracles Almelo. Reden het gedrag van de jeugdige talenten Oussama Tannane (20) en Iliass Bel Hassani (22) na afloop van het verlies in de uitwedstrijd tegen AZ in Alkmaar.
Tc Tubantia meldt dat beiden het met elkaar aan de stok kregen, maar in de wandelgangen werd ook vernomen dat het gedrag van Tannane zich nadien ook tegen een deel van de technische staf keerde, waarbij hij zelfs bedreigingen geuit zou hebben.

Dinsdag na de training kregen beide spelers te horen dat ze deze week niet meer welkom zijn en zich pas volgende maandag weer moeten melden. Beide talenten missen daardoor de thuiswedstrijd op donderdag tegen Fc Groningen en de wedstrijd op zondag tegen Willem II.
”Dit gedrag past niet bij een club als Heracles", reageerde voorzitter Jan Smit in Tc Tubantia.

Vorige week kregen bij Fc Utrecht de spelers Anouar Kali en Kristoffer Peterson het op de training met elkaar aan de stok. Kali sloeg zijn teamgenoot toen een gebroken kaak. Fc Utrecht liet Kali afgelopen weekend wel spelen, maar besloot maandag alsnog Kali te schorsen voor 3 wedstrijden. Hij had al wel een geldboete aan zijn broek.

Archief
Terug naar vorige pagina