Sportberichten


Plaatsing  
 
29-01-2015  

Heracles contracteert Darri en huurt Breukers

 

ALMELO – Heracles Almelo heeft alsnog zijn selectie aangevuld ondanks eerdere berichten dat het bestuur niet de transfermarkt op wilde. Maandag maakte Heracles bekend dat het Tim Breukers van Fc Twente heeft gehuurd voor de rest van het seizoen. Dan loopt zijn contract met Fc Twente af. De 27-jarige verdediger maakte in 2012 de overstap van Heracles naar Fc Twente en keert dus terug naar de club waar hij in het seizoen 2007-2008 zijn debuut maakte in het betaald voetbal. In Almelo maakte hij destijds 134 competitiewedstrijden maar bij Fc Twente werd hij geen vaste keuze.
“Met Tim hebben we er een goede verdedigende versterking bij. Hij is bovendien een jongen van de streek die hier al jaren heeft rondgelopen. Hij kent Heracles Almelo en onze cultuur en zal zich dus snel thuis voelen en aanpassen”, aldus algemeen directeur Nico-Jan Hoogma over Breukers.

De tweede aanwinst deze week werd Brahim Darri die per direct de overstap van Vitesse naar Heracles maakt. De 20-jarige aanvaller signeert, onder voorbehoud van de medische keuring die morgenvroeg plaatsvindt, een contract voor 2,5 seizoen.
De Amersfoorter van Marokkaanse afkomst doorliep tot zijn dertiende de jeugdopleiding van Ajax voordat hij overstapte naar Vitesse. Daar was hij op 16-jarige leeftijd de jongste debutant ooit. Vorig seizoen speelde hij op huurbasis voor De Graafschap voordat hij deze zomer terugkeerde in Arnhem. "Brahim is een snelle behendige aanvaller", aldus algemeen directeur Nico-Jan Hoogma. "Hij is jong, getalenteerd en gedreven en krijgt bij ons de kans zich door te ontwikkelen."

Archief
Terug naar vorige pagina